Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2015 06:40 - България – държавата на проститутките, евтината работна ръка и още нещо2
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 1543 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 15.02.2015 06:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 България се превърна в основен „износител“ на проститутки и евтина работна ръка за Запада и ЕС.  Днес много анализатори считат бързото „поглъщане“ в ЕС на голям брой бивши социалистически държави, най-вече от Източна европа, като „задоволяване“ нуждата  на развитите европейски държави от евтина работна ръка.
image

Друг отговор какво прави държава като България в ЕС, която според американски учени ще може да настигне останалите държави-членки на съюза чак след 100г. просто няма. Освен, ако не прибавим вкарването ни във американската сфера на влияние.

През последните две десетилетия, след демократичните промени от 1989г. българските политици, много от които излезли от същото „червено котило“ си позволиха да разпродадат държавата ни, да унищожат земеделието и промишлеността, докато постоянно говореха за „комунистите“, а всеки несъгласен с пладнешкия грабеж също определяха като „зъл комунист“. Но за масовата приватизация и разпродаването на България и търгуването на интересите ни срещу солидни комисионни и облаги от българските политици сме говорили много. 

Слабата ни икономика и ниския стандарт на живот превърнаха близо 2млн. българи в „икономически емигранти“, по-голямата част от тях работят срещу ниско заплащане във сферата на обслужването като бармани, сервитьорки, готвачи. „Берачите“ пък се превърна в синоним на българи и румънци на Острова, та дори и в съседна Гърция.

България беше докарана до просешка тояга. 53% от българите живят в трайни лишения или са застрашени от крайна бедност, според европейската статистическа агенция „Евростат“. 
image

Липсата на държавна политика, липсата на дългосрочна визия и планиране превърнаха България в износител на евтина работна ръка, проститутки и наркотрафиканти. 240 мишки в Народното събрание _ Alter Information

“Изплащам два кредита и имам петгодишен син в България”, започва разказа си българска проститутка в Испания. С това обяснение защо се е принудила да проституира в Испания тя описва невъзможния живот на българите в собствената им държава. Държава, в която ние всички сме като „проститутки“ на банките. Държава, която едни творци определиха като „държавата на проститутките“.

Но, далеч по-страшно е разграбването на нашите таланти, учени, обещаващи младежи. Разграбването на интелектуалния капацитет на България е нещо много страшно. При все, че през 2020г. всеки четвърти у нас ще е циганин, а циганския етнос е един от най-слабо образованите не само у нас, а във света!

Да се върнем на проститутките. За мащаба на износа на български проститутки свидетелстват регулярно полицейски доклади в страните от ЕС, разпространявани в медиите. 30% от проститутките в Холандия, Белгия, Австрия, Испания и Германия са българки и румънки – такива данни дават властите и медиите в тези държави и ние от време на време се запознаваме с тях, също чрез медиите. Българските власти се опитват да прикрият мащаба на трафика на хора с цел проституция с начална точка България, давайки смешно-занижени данни. Според ГДБОП само 20,000 българки проституирали в Европа, което е просто невъзможно. Няма как властите на близо 10 държави-членки на ЕС да дават цифри около 20 и отгоре процента за броя на проституиращите българки и румънки от общия брой проституиращи, а те да са само 20,000 българки общо в цяла Европа. При все, че официалните данни на властите винаги са значително по-ниски, тъй като точния им брой не може да се уточни.

Дори голяма част от висшистите у нас работят на Запад срещу заплащане високо за нашия стандарт, но крайно-ниско за съответната държава, характерно за имигрантите от третия свят. Там те работят на позиции много по-ниски от придобитата в университета квалификация. Така на Запад се появи термина „college dishwashers“ („колежани-миячи“).

Друг „ресор“, който преди 1989г. беше „държавен бизнес“, а сега „бизнес покровителствен от държавата“ е мащабния наркотрафик. Наши трафиканти успяха да изместят местната мафия в Италия в региони като Неапол. Последния шумен процес наречен „Кокаинови крале“ в Италия е срещу българина Евелин Банев – Брендо, който според властите в Италия е внасял десетки тонове кокаин годишно в страната. Бившия ни премиер пък Бойко Борисов фигурира в американсктие доклади като замесен в „мащабен трафик на метамфетамини и съмнителни сделки в комбинация с Лукойл“. 
image
Върви ли България по пътя на Гърция_ _ Alter Information

Не такава България си представяхме след падането на комунизма. И не държава на 1300г. с древна столица (макар и тънеща в боклуци и дупки), пълна с културни и исторически паметници, а износител на икономически „бежанци“ и проститутки виждат европейците у нас. 

 
И ОЩЕ НОВИНИ:

България – пешка на НАТО или троянски кон на Русия_ _ Alter Information

БЛИЦ Новини - „Ислямска държава“ екзекутира двама шпиони, разпъна трети на кръст (СНИМКИ 18+)





Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304043
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930