Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2014 11:37 - Евреи, цигани и педераси за българите...
Автор: kakvonovo Категория: Политика   
Прочетен: 1331 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След като наща земя им даде и живот и част от гените .....



Измислени боклуци обиждат България и българите, а еврейските медии им дават трибуна за да ни втълпяват, че сме боклуци.


Мика Стоичкова напусна България, в пресата писа, че още няколко подвизаващи се в сферата на шоубизнеса българи, които не харесват страната ни. 
Михаела ( или както е там) напусна страната ни и замина за Маями, където ще работи в местна телевизия. Тя заяви, че си тръгва от България с не особено добри спомени от случилото й се тук (баща и си тръгва 100 пъти пък пак е тук), визирайки побоя над бившето си гадже Иво Аръков (евреин), за който тя набеди Мария Илиева (еврейка). 

„Заминавам там, където ще ме оценят по достойнство, а не по фамилия, и където дори вече получих предложение за работа в телевизията. Проектът, с който ще стартирам, е документален филм. Пожелавам успех тук както на мишките, мислещи се за тигри, така и на талантите, които не трябва да спират полета си - един ден ще се извисят над другите“ - каза Мика. Това предизвика бурни реакции в медиите и сред известните българи, които бяха категорични, че нямат желание да задържат и минута повече дъщерята на Камата.

 Преди да се качи на самолета, Мика реши да обясни, че всъщност е останала неразбрана : 

"Както обикновено, отново останах криворазбрана по отношение на изказаното от моя страна разочарование. Медиите интерпретираха словата ми в интерес на хората, които прикриват и настроиха мнозина срещу мен. Мнозина, които сега, когато заминавам, ще почерпят по този повод. Сега поне бъдете обективни: "Напускам родината си, която безкрайно обичам и тук оставям много истински и достойни хора! Ще ми липсват дори и недостойните, които с жалките си действия ме шлифоваха и направиха още по-силна! Bye Bye BG! До нови срещи!", написа Мика в личния си Facebook профил.

 През февруари така наречената певицата и видна столична курталетка Рут Колева разбуни духовете, като пусна във Facebook пост, в който изсипа хули по българите. Причина за гневното й избухване са отрицателни коментари към новините за нейната изява по британското радио BBC за Свети Валентин. 

Рут не можа да се сдържи и написа: "Българино, ти си един много странен човек. Винаги вечно недоволен. И от лошото, и от хубавото. Ти не умееш да цениш, не умееш и да действаш (да бе, и ти искаш да свалим правителството, ама ги псуваш, че има задръстване докато протестират нали?). Знаеш само да говориш и да плюеш. Ти не познаваш щастието. Ти не знаеш как да се зарадваш на нещо, което има стойност. Аз не желая твоето признание или одобрение, не желая и твоето внимание. Ти сам ми го даваш...Това, че ще пея на живо по BBC не е кой знае какво, но пък никой друг българин не го е правил до сега...по този начин?... Никой българин не е печелил вниманието на тази медия, в този стил музика...Това не струва пари... това струва труд и усилие, което ти не си свикнал да полагаш. И те яде от вътре, че на някой му се случва без да си "плаща" за това... Жалко за теб, жалко и за мен... защото аз се отказвам да се занимавам с теб и с твоята географска ширина. Ще можеш да плюеш занапред колкото желаеш, само че от разстояние..."

След като предизвика бурна реакция с мнението си, Рут не се трогна, а продължи в същия стил. „Знаеш ли кой си ти, българино? Ти си този, който си бие жената и децата всеки ден ”възпитателно”. Ти си този, който смята, че да си гей е болест и е заразно. Ти мразиш цигани, турци и сирийци, без дори да знаеш защо. (Не си чувал за Мустафа Кемал Ататюрк, но знаеш много за ”робството”. Я гледай 12 years a slave и опитай пак?). Мразиш чужденците, но с радост би им взел парите. Срам ме е от теб. Писнало ми е, когато кажа, че съм от България, хората да извръщат глави. Но няма да се крия и няма да спра да говоря, че НИЕ не сме КАТО ТЕБ. Защото в тази малка, самотна и тъжна държава има хора с качества, талант и мозък. Ти си живей, а ние ще бутаме.”

Мис България 2009 Антония Петрова пък води война срещу всички.  При гостуване в TV7 блондинката вбеси зрителите с тезата, че българките не са красиви жени. Истинска женска красота можела да се види само и единствено в Русия, но не и у нас. „Българката е малка, грозна, черна и с крив нос”, отсъди Антония.

Неделчев - Икебаната (долнопробен педерас и клоун, по бездарие може да се сравни само със себе си) отбягва родината си, като причината за това са собствените му невъдържани изказвания след смъртта на шефката на „БГ радио” Ана-Мария Тонкова. 
Неделчев не издържа и написа: „Срамувам се, че съм българин, че живея в такава просташка държава, пълна с мутри, лицемери и чалгаджии. Надявам се скоро пак да си замина от тук, защото не се диша от хорската простотия, която лъха на всеки метър по улиците. Когато ме питат какъв съм по народност, казвам испанец или италианец.” 

Ако сте прочели това има надежда за България и ОТСЯВАНЕТО на боклусите безродници. Слугинажа е съдба, болест с обрязан член!


Тагове:   евреи,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kakvonovo
Категория: Политика
Прочетен: 351436
Постинги: 204
Коментари: 92
Гласове: 423
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031